Nieuwe medewerker

In december 2007 is Raoul van Heffen bij NIEMA in dienst getreden. Voor Raoul een bekende omgeving, omdat hij bij NIEMA zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd heeft.

Voor één van onze opdrachtgevers heeft Raoul een simulatieonderzoek uitgevoerd op basis van een nieuw en innovatief logistiek concept. Raoul heeft dit onderzoek naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgever uitgevoerd. Hij heeft aandachtspunten scherp gekregen en verbetersuggesies voorgesteld.

Op 13 december 2007 is Raoul met mooie resultaten afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, bij de vakgroep Transport Engineering and Logistics.

Inmiddels levert Raoul een gewaardeerde bijdrage aan diverse projecten voor onze opdrachtgevers. Een vliegende start. Mede door zijn afstuderen is Raoul aardig ingeburgerd bij NIEMA.

Wij hebben hem leren kennen als een prettig en betrokken collega met brede interesses, goede ideeën en een gezonde werklust. We hopen en verwachten dat Raoul een mooie tijd met interessante projecten tegemoet gaat. Wat dat betreft staan alle seinen op groen.

Overigens blijven wij verder zoeken naar versterking en zoeken nog een nieuwe collega met een werktuigbouwkundige, logistieke en/of technisch bedrijfskundige opleiding, kwaliteiten als ingenieur of adviseur en een pragmatische instelling.

Mocht u iemand kennen, dan houden wij ons graag aanbevolen.